МО СНС Врањска Бања: О Врањској Бањи и њеним грађанима има ко да брине

У нашу редакцију стигло је саопштење Месног одбора СНС Врањска Бања које преносимо у целости:

-Када је Ђиласовски портал пре неки дан написао да шеталиште у Врањској Бањи није завршено,  мислили смо да се већа лаж од те не може написати. Али шта друго очекивати од самозваног новинара, који је најурен из Српске напредне странке због присвајања месечне закупнине, него да о странци и власти у Бањи свакодневно измишља најгоре лажи.

Поред тога што је доказани лажов и носач кофера, најновијом измишљотином је показао и да је кукавица, јер није смео своју последњу лаж ни да потпише. То што је у тексту ставио слику поломљеног стуба са шеталишта, не значи да шеталиште није завршено, већ господо значи да је на завршеном шеталишту несавесни возач покушао да уђе аутом, и том приликом ударио у стуб, а о чему постоји и записник полиције.

Дакле, слика поломљеног стуба у вашем тексту не значи да шеталиште у Врањској Бањи није завршено, већ значи да сте ви лажови. Поред тога, неистина је да смо у последњем саопштењу, рекли да сте неподобни портал. Баш напротив, желимо вам да још дуго останете такви какви јесте,  јер захваљујући вама грађани могу да направе јасну разлику између нас и вас и ваших финансијера.

Подсетићемо вас да је на последњим изборима 84% људи у Бањи видело ту разлику. Зато држите се себе и будите подобни до миле воље, а о Врањској Бањи и њеним грађанима има ко да брине – каже се у саопштењу МО СНС Врањска Бања.

 

Подели: