Саопштење Савета за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Врању

У нашу редакцију стигло је саопштење Савета за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Врању које преносимо у целости.

-Поводом последње жеље Ђиласовског портала, да води кадровску политику у нашем одбору у Врању, овим путем им поручујемо да не морају да брину и да ће до промена сигурно доћи, али не онда кад они то буду хтели. А опште је познато да они то желе последњих десет и више година.

И што је ваша жеља за сменом већа, наши изборни резултати су све бољи. Хвала вам на томе.

Такође, имајте у виду и чињеницу, да када се промене и десе, да ту није крај вашим мукама. Бојимо се да ће бити још и веће. Јер ће се и тада спроводити политика нашег председника Александра Вучића и наше Српске напредне странке.

И на крају један пријатељски савет, уколико желите да нешто промените, кад већ глумите опозицију направите и формално од свог портала политичку странку. Програм, и то врло озбиљан, колико видимо већ имате,  и грађани га сваког дана читају. Остаје вам само да оног вашег што је у 3 ујутру скинут и најурен са бине позоришта док је нешто покушавао да замота, поставите за повереника, и ето вам радости. И вама, али и нама и нашем Граду – каже се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС у Врању.

Подели: