Ђорђевић: Врање наставља са улагањима у спортску инфраструктуру

У Врању се ради више него икада када је реч о улагањима у спортску инфраструктуру, а млади и талентовани спортисти се овог лета најчешће могу видети на Спортско-рекреативном центру који је добио сасвим нови изглед. Ту су два нова спортска терена са модерном подлогом и уз претходна два на шљаци, онима који желе да се опробају у тенису, сада су доступна 4 терена. Овде тренирају талентована деца и млади из Врања, али и они који су током летњег распуста у нашем граду.

Са младима који су талентовани за бели спорт, а којих сада у школи тениса има 80-оро, ради тениски тренер са АТП лиценцом Ђорђе Мерџијевић.

У спортску инфраструктуру на територији града Врања дуго се није улагало, каже Ненад Ђорђевић градски већник за спорт.

Током извођења радова и реконструкције терена на Спортско-рекреативном центру, где је уложено 20 милиона динара,  било је много проблема јер није било воде и канализационе мреже каже Ђорђевић и додаје да ће већ 10. августа почети радови на постављању нове ограде око терена.

Било је и других значајних улагања, а завршена је и пројектна документација за изградњу затвореног базена.

У плану је да се на овим теренима одржавају значајни национални и међународни турнири, а град ће наставити да улаже у стварање бољих услова за све спортисте и спортске раднике.

Подели: