Музичка рапсодија на „Overload festivalu“ у Владичином Хану

Прво под именом „Reload“ а сада „Overload festival“, један је од најпопуларнијих музичких фестивала који се одржава на југу Србије у Владичином Ханувише од једне деценије. Овај музички догађај отворен је у четвртак, 28. jула, звуцима шест домаћих бендова, а вечерас се наставља наступом престоничког хип хоп састава Београдски синдикат. Другог дана фестивала наступиће познати нишки бенд Галија. Традиционално, сваке године за време трајања фестивала организован је и мото-скуп и камп, аулаз је бесплатан за све заинтересоване посетиоце.

На традиционалном музичком догађају у Владичином Хану „Overload festivalu“ има за сваког по нешто. На спортским теренима центра „Куњак“ прво вече на главној бини било је резервисано за домаће бендове, па су посетиоци могли да уживају уз звуке „Restore“, „Dawn Of Creation“, „Burning Leaf“, „Mud Factory“, „Quasaborn“ и „Alitor“. Уједно је у склопу фестивала одржан и други по реду “Overload Metal” фест. Друго вече је резервисано за познати престонички хип хип састав „Боеградски синдикат“, док ће вече употпунити српски реп-метал бенд „District“, као и кросовер бенд Исказ из Панчева.

Другог фестивалског дана, у суботу, 30. јула, концерте ће одржати нишка група Галија, београдски метал-панк бенд Мортал комбат, крагујевачки трио Попечитељи и врањски хеви рок састав „Cardinal point“. Као и сваке године за време трајања фестивала организован је и мото-скуп, а организатори ове године најављују и хип хоп радионице у сарадњи са групом Исказ, које су планиране за четвртак и петак, од 18 сати.

Сви наступи биће одржани на спортском терену „Куњак“, а улаз је бесплатан за све посетиоце и оне који желе да викенд проведу у Владичином Хану.

Подели: