Најбоље за крај: Галија, Мортал комбат, Попечитељи и „Cardinal point“ затворили овогодишњи „Overload festival“

На одушевљење свих присутних љубитеља музике вечерас је званично завршен још један у низу „Overload festival“ у Владичином Хану.

Пре почетка концерта, традиционално на спортским теренима „Куњак“ одржане су мото – игре на којима су учествовали гости из земље и региона. Организатори и ове године припремили су разноврсне игре за које су добитници освојеног првог места добили пехаре. Мото скуп се одржава од 2016. године и за циљ има окупљање и дружење бајкера, уз акценат да се представи њихов стил живота. Нашој ТВ екипи гости нису крили одушевљење и речи хвале за гостопримство домаћина које им је приредила општина Владичин Хан и мото клуб „Човек и машина“.

Након дефилеа двоточкаша улицама Хана, први наступ на бини одржао је познати врањски хеви – рок састав „Cardinal point“. Крагујевачки бенд Попечитељи, неуморни високоенергетски трио, наступао је као други по реду ове вечери. Главна звезда на подијуму овог фестивала били су нишка група Галија која је распевала све присутне, док је после поноћи београдски бенд Мортал комбат звуцима панка и метала затворио „Overload“.

 

Покровитељ овог фестивала који се одржава дуже од једне деценије је општина Владичин Хан.

Подели: