Саопштење Месног одбора Српске Напредне Странке у Врањској Бањи

У целости преносимо саопштење Месног одбора Српске Напредне Странке у Врањској Бањи.

Писац лажних вести са Ђиласовског портала наставља да ради оно што ради сваког дана, да пише најгоре могуће вести о свом месту, са никад већом дозом мржње и безобразлука.

Јер, како другачије назвати лажова, него правим именом. И шта друго очекивати од особе која је најурена из Српске напредне странке. И једино што овај несрећник и његови финансијери са десет евра раде јесте да свакодневно пишу о Врањској Бањи као да је у најгору руку на њу бачена атомска бомба.

И, све то, замислите безобразлука, када се у Врањској Бањи реализују највеће инвестиције у туризам у Србији у овом тренутку. Кад је никад више асфалтираних улица. Када смо завршили шеталиште.

И уместо да напишу бар једну лепу реч, изгледа је њихова мржња према свему што ми из Српске напредне странке радимо у нашој Бањи превелика, па пишу о неким трагедијама које само они виде и којима се наравно свим срцем радују.

А где сте били господо да пишете о посећености кад су затварали хотеле и све остало по Бањи? Што тада нисте видели трагедију која је задесила наше место? Или је можда вама било лепо, па вас је било брига за Бању и њене грађане? Што тада не меристе посећеност наше Бање? И на крају, једина трагедија у Бањи је она коју сте доживели на недавно завршеним изборима, каже се у саопштењу Месног одбора Српске Напредне Странке у Врањској Бањи.

Подели: