„Игре на води“ – прилика за забаву и дружење

У оквиру „Врањског спортског лета 2022“, на „Јумковом“ базену у Врању, одржано је такмичење под називом „Игре на води“. Ово спортско такмичење организује се по други пут са циљем да се млади забаве и друже.

У такмичењу се надметало седам мешовитих екипа, а за најбоље су обезбеђени пехари и новчане награде. Прво место припало је екипи „Ало ало сервис“, друго екипи „Пљусак“, док је треће место заузела екипа „Смеч“.

Екипе су се такмичиле у пет различитих дисциплина: Шутирање на гол, Штафета, Веслање штафета, Сакупљање реквизита и Полигон спретности.

Заменица градоначелника Зорица Јовић уручила је пехар победничкој екипи „Ало ало сервис“.

-Привели смо крају још једно такмичење у оквиру „Врањског спортског лета“. Ово такмичење се одржава по други пут, а реакција учесника након завршетка говори све. Поента организације је дружење. Честитам победницима који су били најбржи и најјачи и овог пута однели победу, такође честитам и другопласираној и трећепласираној екипи – рекла је заменица градоначелника Врања.

Градски већник за спорт и омладину, Ненад Ђорђевић истакао је да је утисак овог такмичења перфектан.

-Било је једно спортско надметање, а припреме су врло битне. Све је протекло у фер и коректној борби и овакве ствари треба да се подржавају и треба да учествује што више људи – истакао је Ђорђевић.

Председник Савеза за школски спорт Марко Ристић уручио је захвалнице заслужним установама и појединцима који су дали свој допринос у организацији овог такмичења.

Победничка екипа освојила је 40.000 динара, другопласирана екипа 20.000 динара, док је трећепласирана екипа освојила 10.000 динара.

Подели: