Ковид АТД амбуланта опет црвена зона

Здравствена амбуланта у селу Ратаје од ове радне недеље неће радити петком саопштили су из Здравственог центра Врање. Радно време је од понедељка до четвртка од 7 до 14 сати а разлог за промену радног времена и повлачење лекара на рад у Ковид систем Здравственог центра Врање је због повећаног броја заражених корона вирусом.
Ковид АТД амбуланта (амбуланте Горња чаршија и Собина) постају опет у целини црвена зона. Сви пацијенти који нису ковид болесни биће упућивани на Дом здравља Врање.

Сви пацијенти чији су здравствени картони припадајући амбуланти Горња чаршија и Собина, за терапију јављаће се у Службу за здравствену заштиту одраслог становништва (Општа Медицина), телефона за заказивање је: 017/7155 412.
У складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом по потреби ће се повећавати број екипа у Ковид систему (сада је то 3+3 у АТД ковид амбуланти).
-Молимо све грађане за стрпљење као и да доследно поштују прописане епидемиолошке мере и подсећамо да је ношење маски обавезно – саопштили су из ЗЦ Врање.
Старијим особама од 60 година, као и хроничним болесницима препорука је да се вакцинишу четвртом дозом вакцине (вакцинација се обавља у Служби за здравствену заштиту одраслог становништва – Општа медицина).

Подели: