Волонтерски камп за младе у Нерадовцу

Удружење „Активисти из комшилука“ организује волонтерски камп под називом „Летња школа „street art-а“ који се одржава од 12. до 14. августа 2022. године на спортском терену у Нерадовцу са почетком у 10 часова.
Одржавање овог волонтерског кампа има додатни значај јер се 12. августа обележава Међународни дан младих, па је јединствена прилика да се организацијом активности која ће бити посвећена младима обележи овај значајан дан за све младе.
Циљ кампа је да се заинтересовани млади кроз дружење и забаву упознају са основним техникама „street art-a“, као једног од веома популарних видова уметничког изражавања. Поред тога циљ је да полазници ове летње школе заједно са искусним уметницима улепшају јавну површину на спортском терену у Нерадовцу. На летњој школи ће бити присутни, поред локалних уметника и гостујући уметници из других градова који ће, такође, подучавати младе.

Учешће на летњој школи је бесплатно и отворено је за све заинтересоване учеснике. Пријава за учешће је обавезна, а места су ограничена. Пријављивање је могуће до четвртка, до 18 часова.

Линк за пријаву:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe0CIp8yZHo-2MBygcYaX0kGNLxDR-BOI1H3QAM6CVAjdrACw/viewform?fbclid=IwAR2fbp4b71zlXCTOfu3OjkQMr1taFJMQgMEdL3XmxPS_ODkZ34MLrrDB8Jk

Подели: