Завршени „Дани каранфила 2022“ у Врањској Бањи

Тродневна културно – туристичка манифестација са најдужом традицијом одржавања у Врањској Бањи завршена је вечерас наступима ди-џејева „Марка“ и „Деде“ испред ресторана „Кичер“.

Круна манифестације, као и сваке године, био је извор за најлепшу девојку, којој је припала лента и ласкава титула „Каранфил девојче“, а по одлуци стручног жирија најлепша је осамнаестогодишња Ханчанка Александра Димић. У конкуренцији младих 12 девојака, прва пратиља ове године је Наталија Станковић из Врањске Бање. За другу пратиљу је изабрана Милица Стевановић из Сурдулице, док је Теодора Сирмић из Врања понела титулу „мис шарма“.

Најлепшим девојкама ове манифестације, која траје од 1963. године, организатори и бројни спонзори наградили су новчаним наградама, накитом, путовањима и производима широке потрошње.

Током манифестације ова три дана посетиоци могли су да погледају сајам меда. Било је организовано и такмичење у старих српских јела. За најмлађе је организован маскенбал а за нешто и старије шаховски турнир. Концертне вечери су одржане пред великим бројем публике, а наступили су Мира Шкорић са оркестром и Тропико бенд.

За „Дане каранфила“ највећу подршку пружило је руководство Градске општине Врањска Бања на челу са председником Градске општине Врањска Бања Драганом Сентићем. Такође, велику подршку је пружио и народни посланик Славиша Булатовић.

Тродневну културно-туристичку и забавну манифестацију „Дани Kаранфила“ и избор најлепше девојке организовала је Градска општина Врањска Бања.

Подели: