Саопштење за јавност Савета за просвету ГрО СНС у Врању

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност Савета за просвету ГрО СНС у Врању које преносимо у целости.

-Само се у неоснованим саопштењима вештачки одрживе опозиције у Врању, пројекти на реконструкцији и изградњи у домену образовања могу крстити, како то тврде из Народне странке ,,неспособношћу и неодговорношћу градске власти”!

Замислимо само другачију реалност у којој су припадници бивше власти, међу којима и лидер Народне странке Вук Јеремић, у чије је име и поменуто саопштење народски речено ,,склепано”, оставили актуелној власти у Врању обновљена и новоизграђена здања образовања, наместо оронулих и занемарених какве је Српска напредна странка доласком на власт у локалу затекла!

Зато им и хвала што нас неспособне и неодговорне, они тако способни и одговорни свакодневно подсећају на плодове сопствених врлина, те су нам управо захваљујући њима, омогућили да наши суграђани у насељу Рашка, захваљујући локалној самоуправи, добију један од најсавременијих вртића на југу Србије, завршене реконструкције вртића по принципу енергетске ефикасности „Дечја радост“ у Врању и „Бамби“ у Врањској Бањи, откупљени вртић „Звончица“ у Горњој чаршији и предстојећу реконструкцију вртића „Пчелица“.

Хвала им што су основне школе „Вук Караџић“, „Светозар Марковић“ у Врању, „Бранислав Нушић“ у Ратају, са истуреним одељењима у Миланову и Павловцу, Буштрању и селу Мечковац где су деца ишла у лименом контејнеру уместо школе, и са основним школама „20 октобар“ у Власу и „Бора Станковић“ у Тибужду добиле нову столарију, која ће ускоро красити основну школу „Краљ Петар Први Ослободилац“ у Корбевцу.

Желимо да и даље остану доследни подсетник свега што су нам оставили у наслеђе.

А да се опозиционе странке од доласка Српске напредне странке на власт баве искључиво лажима и обманама сведочи и тврдња да ће настава у ОШ „Јован Јовановић Змај“ у Врању почети у школи која је у фази реконструкције. Ипак је истина да ће се ђаци вратити у клупе тек након завршених радова и добијања употребне дозволе.

Господо, информишите се на званичним гласилима локалне власти, не служи вам на част да осим необавештени и неуки, испадате и површни – каже се у саопштењу за јавност Савета за просвету ГрО СНС у Врању.

Подели: