Скрнављење лика Александра Вучића не брише ружну прошлост суседа Србије

У нашу редакцију стигло је саопштење Савета за информисање Градског одбора Српске напредне странке у Врању које преносимо у целости:

Аутори Хрватског магазина ,,Експрес“ који су између осталих, на своју насловну страну ставили слику Александра Вучића, а са циљем потхрањивања антисрпске климе, поредили председника Србије са Адолфом Хитлером, не пате изгледа само од краткорочног памћења, већ би очигледно на рачун Срба и Србије, да се срамном кампањом, оперу од највећих злочина забележених у Другом светском рату.

Постојање и невине жртве најзлогласнијих концентрационих логора на територији тада стваране НДХ попут Јасеновца, Старе Градишке, Ђакова, Тење, Сиска, Госпића, Јадовна, Лепоглаве, Данице, Лабора, Керестинца и многих других, неће избрисати бесомучни напади на једног од највећих и у новије доба, најхрабријег патриоту кога је Србија изнедрила, Александра Вучића.

За разлику од његових претходника, Александар Вучић је избор народа да га води и представља, осим ка напредној будућности, предодредио и помену и поштовању свих жртава неправедних ратова наше прошлости.

То је оно што историја никад неће моћи да  игнорише и оповргава, наводи се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Подели: