Врањски напредњаци обележили своју страначку славу Света Петку

Градски одбор Српске напредне странке у Врању обележио je своју славу, Света Петку.

Обележавање славе Српске напредне странке почело је у Саборном храму Свете Тројице у Врању, светом литургијом и сечењем славског колача.

-Желим да честитам славу Преподобне мати Параскеве свима који данас, ову светицу прослављају као своју крсну славу,и уједно да честитам славу свим мојим напредњацима, члановима и симпатизерима СНС. Велика ми је част што сам кум, односно домаћин славе, и срећан сам што сам прошле године на истом овом месту преузимао кумство. Жеља ми је била да ове године славу прославимо како доликује, заједно као породица у Градском одбору. Срећан сам што је мати Параскева услишила те наше жеље, јер сви знамо да смо претходних неколико година због короне били ускраћени да заједно са својим члановима прославимо нашу славу и што смо на тежи начин увидели колико, пре свега, здравље значи свима нама – рекао је Милан Илић који је, уз позив на заједништво, без обзира на разлике које постоје, предао славу новом куму Зорану Димитријевићу, директору Комрада.

-Пожелео бих свима који данас славе да до наредне године будемо у миру и весељу. Сада видимо колико нам је значајан  мир и благостање. Мислим да ћемо са оваквим политичким руководством које имамо, успети да наш брод, који се зове Србија, водимо кроз неке мирне воде, са што мање трзавица проблема и мука. Тешка су времена и битно је показати слогу и једиство – рекао је Димитријевић.

Заједно можемо напред, поручили су врањски напредњаци и позвали на прославу славе у просторијама Српске напредне странке.

Обележавању славе присуствовао је и председник ГрО СНС у Врању Славиша Булатовић.

Подели: