Расписан Јавни позив за подношење предлога за доделу јавних признања поводом 31. јануара

Kомисија за мандатно – имунитетска и административна питања и избор и именовање Скупштине града Врања, расписала је Јавни позив за подношење предлога за доделу јавних признања поводом 31. јануара, Дана града. И ове године додељују се „Специјално јавно признање 31. јануар“ и „Јавно признање 31. јануар“.

„Специјално јавно признање 31. јануар“ може се доделити физичком лицу за изузетне дугогодишње резултате и достигнућа у области научног и уметничког стваралаштва, од значаја за афирмацију града Врања.

„Јавно признање 31. јануар“ може се доделити физичком или правном лицу за изузетне дугогодишње или једногодишње резултате и допринос у развоју и унапређењу привреде, приватног предузетништва, друштвених делатности, одбране и заштите, безбедности грађана, као и другим областима од значаја за град Врање.

Предлози се достављају Скупштини града Врања, Kомисији за мандатно-имунитетска и административна питања и избор и именовање, са назнаком: Предлог за доделу јавних признања за Дан града, најкасније до 15. јануара 2023. године.

Извор: Градски сајт

Подели: