Помоћ и овог пута стиже од Савета за социјална питања ГрО СНС у Врању

У Шантићевој улици број 20 у Доњем Врању члан Главног одбора Српске напредне странке и председник Савета за социјална питања ГрО у Врању Ненад Милојевић посетио је Драгана Михајловића и његову породицу који су социјално угрожени. Њима су данас донирали огревна дрва, као и пакет хране са основним животним намирницама. Према речима Милојевића овакве хумане донације ће се наставити и у будућности.

Мештанин Доњег Врања изразио је велику захвалост Савету за социјална питања ГрО СНС у Врању, као и да му ова помоћ пуно значи.

-Прво да се захвалим Савету за социјална питања, мени ово много значи, јер сам у великој финансијској кризи а и болестан сам. Супруга ми је исто болесна, има деменцију. Једва крпимо крај с крајем. Од пензије више дајемо за лекове него ли за храну, каже овај суграђанин.

Савет за социјална питања је познат у целој Србији и ми пратимо политику нашег председника Александра Вучића. Главна идеја је ослушкивање проблема суграђана и решавање њихових проблема, истакао је, између осталог, Ненад Милојевић, члан Главног одбора СНС и председник Савета за социјална питања ГрО у Врању.

-Нас је позвао председник Месног одбора Доње Врање да нам каже да се Драган налази у тешкој материјалној ситуацији и да нема огревна дрва за ову зиму. Ја сам данас као члан Главног одбора СНС у Врању уручио огревна дрва за нашег мештанина и пакет хране. Наставићема да помажемо, не само њему, већ и свим нашим грађанима којима је помоћ потребна, истакао је Милојевић.

 

 

Подели: