За понедељак заказана нова седница Градског већа

У понедељак, 26. децембра, са почетком у 8 сати, биће одржана 119. седница Градског већа. Чланови Већа разматраће, између осталог, Нацрт Одлуке о изради Плана детаљне регулације ветроелектране „Пољаница“, Нацрт Одлуке о изради измена и допуна Плана Александровачког језера, Предлог Kомисије о избору директних корисника, привредних субјеката, у спровођењу мера енергетске санације, Предлог Одлуке о утврђивању конкурса који се расписује за суфинансирање пројеката из буџета града Врања, ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2023. години и утврђивање висине средстава за реализацију конкурса.

На дневном реду биће и Текст јавног конкурса за финансирање пројеката из области културе за 2023. годину, Текст јавног конкурса за финансирање или суфинансирање програма и пројеката удружења у области друштвеног и хуманитарног рада од јавног интереса за 2023 годину, као и Предлог Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине за 2022. годину са Финансијским планом, према Одлуци о изменама и допунама Одлуке о буџету града Врања за 2022. годину.

Градски већници разматраће и Предлог Одлуке о висини материјалне помоћи за прворођено дете у Новој 2023. години, као и Предлог Одлуке о утврђивању корисника једнократне новчане помоћи за породице бораца и ратних војних инвалида.

Извор: Градски сајт

Подели: