Стевановић: „Чиста Србија“ озбиљан и значајан пројекат за Врање

У великој сали Скупштине града одржан је састанак представника града Врања и свих оперативних служби и предузећа ангажованих на реализацији пројекта ,,Чиста Србија“ са представницима Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре. У име града Врања присутне је поздравио градоначелник др Слободан Миленковић, који је подсетио да је Врање први град у коме је почела реализација пројектра ,,Чиста Србија“.

-Данашњи састанак прилика је да видимо шта смо до сада урадили, али и да сагледамо шта је све потребно како бисмо наставили са реализацијом пројекта – рекао је градоначелник Миленковић.

У име Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре присутнима се обратио државни секретар Драган Стевановић.

-Идеја јесте да дамо на значају југу Србије. Доста тога је у Врању урађено у протеклим годинама на овом подручју, јер за нас је јако важно да југ Србије на неки начин буде у фокусу, с тога је одавде и започет пројекат ,,Чиста Србија“. Један озбиљан и значајан пројекат за Врање. Било је проблема током реализације пројекта, али зато и јесмо сви заједно ту, да на време реагујемо и решавамо их у ходу – истакао је државни секретар Стевановић.

Састанку су присуствовали и државна секретарка у ресорном министарству Исидора Бурић, као и в.д. помоћника министра Душан Радоњић, који су задужени за праћење реализације пројекта ,,Чиста Србија’’ на територији целе земље. Оперативни састанак одржан у Врању први је у низу који ће бити организовани на територији Србије са циљем да се предупреде сви евентуали проблеми и у заједничкој комуникацији решавају у најкраћем могућем року.

Подели: