ФК „Минералац“ из Врањске Бање: Никада нећемо ћутати! Ствараћемо шампионе и добре људе

У нашу редакцију стигло је саопштење Службе за информисање Фудбалског клуба „Минералац“ из Врањске Бање које преносимо у целости без икаквих измена:

– Да доказани лажов и самопрозвани новинар, Славомир Kостић, мрзи све што се ради у Врањској Бањи, одавно није тајна. И таман када смо били близу да заборавимо његову највећу и најгору лаж до сада о томе како је ФK Минералац наместио пријатељску утакмицу са ФK Павловац, господин лажов је написао нови текст, препун неистина и најгорих могућих лажи.

И овом приликом и овим сопштењем му опет поручујемо да ћемо увек и свуда на његове лажи одговарати. Јер је једна наша истина хиљаду пута јача од свих његових лажи. И наравно… ФK Минералац ти никад рекет платити неће.

И морамо да признамо да смо дуго размишљали шта је узрок писања оволиких лажи о нашем клубу од стране нашег комшије. И дошли до закључка да је у питању мржња и ништа више. Једино смо у дилеми, да ли је у питању мржња за десет еура, или се ради о мржњи из дна душе, онако покварено и безобразно као што само он уме. Јер, како другачије објаснити однос дотичног према нашем клубу који је за кратко време успео да буде јесењи првак у сениорској селекцији, јесењи првак у пионирској селекцији Региона источне Србије, док кадети играју одлично у првој лиги Региона источне Србије, као и петлићи у другој лиги Региона источне Србије – наводи се у саопштењу овог клуба и додаје:

– Ми из управе клуба, као и сви тренери, смо поносни на све што смо до сада постигли и урадили. Од депоније смо захваљујући пријатељима клуба направили терен са пратећом инфраструктуром, где данас тренира скоро 120 играча, пре свега деце.

Нећемо ћутати ни због труда који улажемо свакодневно да би деци обезбедили најбоље могуће услове за тренинг и такмичење. А оно што нам даје посебну снагу да лажовима и битангама не ћутимо јесу резултати који већ полако долазе. И тај играч, којег провлачите кроз жабокречину вашег лажљивог портала је знајте понос нашег клуба, Тај играч је доказ да радимо добро и искрено се надамо да ће још пуно деце из ФK Минералца кренути његовим путем.

И знајте да тај играч није играо у најнижем рангу бетон такмичења, већ је играо у првој кадетској лиги Региона источне Србије. Да лажови једни, знајте да тренутно кадетска екипа ФK Минералца игра прву кадетску лигу Региона источне Србије. А бетон лига сте ви у новинарској професији, са све травом која вам испира мозак.

Посебно овим саопштењем, хоћемо да се захвалимо градском већнику за спорт на подршци нашем клубу, којег сте без икаквог разлога напали у вези преласка нашег играча у други клуб. А иначе о самом преласку нашег играча, као и условима под којима је отишао у други клуб достављамо у прилогу овог саопштења материјални доказ, односно Исписницу из које се види да ФK Минералац не захтева накнаду трошкова уложених у развој играча.

И шта ћемо сад лажове Kостићу Славомире? Па ништа. Ти ћеш наставити да радиш оно што најбоље умеш и што целог живота и радиш, а то је да лажеш, а ми из ФK Минералца ћемо стварати шампионе и добре људе. И запамти -„Минералац“ ти рекет никад платити неће –  каже се у саопштењу Службе за информисање Фудбалског клуба „Минералац“ из Врањске Бање.

Подели: