Уручене награде и дипломе најбољима на ликовном конкурсу ШАФ-а „Зимске чаролије“

У просторијама Школе анимираног филма у Врању данас су додељене дипломе и награде победницима ликовног конкурса „Зимске чаролије“. На конкурсу су учествовали ученици основних школа са територије града Врања. Ученици су награђени у две категорије, од 1. до 4. и од 5. до 8. разреда основних школа.

На традиционални конкурс Јавне установе Школа анимираног филма под називом „Зимске чаролије“ стигло је 146 радова у првој категорији и 27 радова у другој категорији, укупно је приспело 173 рада. У састав комисије која је оцењивала пристигле радове биле су: Јасмина Стојановић, Нела Ћурчија и Снежана Трајковић.

У категорији од првог до четвртог разреда: прву награду је освојила Олга Миловановић, ученица другог разреда ОШ „Предраг Девеџић“ из Врањске Бање, друга награда припала је Даници Трајковић, ученици четвртог разреда ОШ „Радоје Домановић“ из Врања, док је треће место припало Дуњи Богдановић, ученици првог разреда ОШ „Вук Караџић“ из Врања.

У категорији од петог до осмог разреда: прву награду је освојила Анђела Димитријевић, ученица осмог разреда ОШ „Радоје Домановић“ из Врања, друго место је освојила Талија Марковић ученица петог разреда ОШ „Вука Караџић“ из Врања, док је треће место заузела Теодора Станковић, ученица седмог разреда ОШ „Предраг Девеџић“ из Врањске Бање.

Награде и дипломе свечано је уручила директорка ШАФ-а Јасмина Стојановић, која је поздравила присутне. Она је истакла да ће добитници осим поклона и диплома добити и бесплатну чланарину у ШАФ-у, што је новина.

ШАФ ће вршити упис нових чланова 4. фебруара од 11 сати у просторијама ШАФ-а, за све они који су заинтересовани. Чланарина ће бити 1.000 динара на месечном нивоу.

Подели: