Расписан Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања

Градско веће расписало је Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији Града Врања у 2023. години. Средства опредељења Одлуком о расписивању конкурса за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији Града Врања у  2023.години, износе 25.000.000 динара.

На Конкурс може учествовати:

1. издавач медија чији медиј је уписан у Регистар медија у Агенцији за привредне регистре, уколико се медијски садржај емитује/дистрибуира на територији Града Врања.

2. правно лице, односно предузетник који се бави производњом медијских садржаја и који приложи доказ да ће суфинансиран медијски садржај бити реализован путем медија који је уписан у Регистар медија и емитује се на територији Града Врања.

Пријаве на конкурс подносе се у року од 15 дана од дана објављивања Конкурса на веб сајту Града Врања www.врање.орг.рс и  у дневном листу „Српски телеграф“. Одлука о расподели средстава доноси се најкасније у року од 90 дана од од дана  закључења конкурса.

Пријаве пројеката слати на адресу: Град Врање, Одељење за друштвене делатности, Одсек за образовање, културу, спорт, омладину и информисање, улица Краља Милана бр 1, 17500 Врање, у затвореној коверти, насловљено са: „Пријава по Конкурсу за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања на територији Града Врања у 2023. години или лично, Услужни центар града Врања, шалтер број 1.

Додатне информације се могу добити радним данима од 11 до 13 часова на број телефона 017/421-029.

Извор: Градски сајт

Подели: