Заменица градоначелника Зорица Јовић отворила турнир у малом фудбалу за Дан града

Интонирањем химне и обраћањем заменице градоначелника Врања Зорице Јовић и градског већника за спорт и омладину Ненада Ђорђевића свечано је почео Турнир у малом фудбалу поводом Дана града – 31- јануара, у Спортској хали у Врању.

Турнир који је традиционалан отворила је заменица градоначелника Зорица Јовић која је рекла да град Врање спортским активностима почиње обележавање значајне годишњице, 145. година од ослобођења од Турака. -Позивам учеснике да дају све од себе, нека победи најбољи, али мислим да ће ипак, на крају, победити спортски дух. Локална самоуправа ће увек подржати пројекте који подразумевају укључивање младих у развој спорта и физичке културе – истакла је заменица Зорица Јовић.

Присутне је поздравио и градски већник Ненад Ђорђевић, који се захвалио екипама које се надмећу ове године. Ове године осам екипа бориће се за пехаре и медаље. То су екипе Града Врања (Градска управа), ЈУ Спортски објекти, Алфа Плам, БАТ, Полицијска управа Врање, Здравствени центар, Војска Србије и Јумко Врање.

Заменица градоначелника Зорица Јовић симболично је извела почетни ударац, чиме је почео први дуел четвртфинала у коме снаге и умеће одмеравају екипе Града Врања(Градске управе) и ЈУ „Спортски објекти“.

 

 

 

Подели: