Пријем за припаднике 4. бригаде Копнене војске: Хвала вам на пожртвовању и на свему што радите за локалну заједницу

Поводом обележавања 31. јануара, Дана града, председник Скупштине др Дејан Тричковић и заменица градоначелника Зорица Јовић, приредили су пријем за припаднике 4. бригаде Копнене војске. Тричковић је пожелео добродошлицу припадницима Војске, истичући да је однос између 4. бригаде и локалне самоуправе и грађана, као и увек, утемељен на међусобном поштовању и уважавању.

-Наша сарадња је из године у годину све боља. Локалној самоуправи много значи ваша подршка, како у безбедносном тако и у економском смислу. И вама и грађанима честитам још једном Дан града и Дан ослобођења Врања од Турака – рекао је председник Скупштине др Дејан Тричковић.

Заменица градоначелника Зорица Јовић честитала је гостима Дан бригаде и славу, Светог Атанасија Великог.

-Живимо у тешким временима, са бројним изазовима за државу. Док ми мирно спавамо, ви сте на терену и ја вам се захваљујем на пожртвовању. У своје лично и у име градоначелника, честитам вам на свему што радите за локалну заједницу – истакла је заменица градоначелника Зорица Јовић. Домаћинима се на топлој добродошлици захвалио пуковник Синиша Николић, напомињући да 4. бригада има бројне задатке.

-Грађани овог дела Србије могу да буду сигурни, јер су припадници Војске 24 сата на терену. Значајна је и наша улога у мировним операцијама, имајући у виду да је једна пешадијска чета на задатку у Либану. Али, наши припадници су највише ангажовани у локалној заједници, где помажемо грађанима на више начина. Посебно су активне наше инжењерске јединице и то на одржавању путева – рекао је Николић.

Подели: