Помозимо Снежани мајци две девојчице да опет нормално живи – 1447 на 3030

Снежани Станковић (49) из Врања, мами две девојчице, потребна је помоћ добрих људи како би сакупила средства за трансплатацију бубрега.

Снежани је 2007. године након царског реза и пратеће сепсе отказао леви бубрег и одстрањена јој је материца. Од 2016. године стање се погоршава и почиње и десни бубрег да отказује у својој функцији.  У мају 2020. године долази до потпуног отказивања и десног бубрега и Снежана завршава на хемодијализи, три пута недељно по четири сата.

И поред дијализе и помоћних лекова често има великих осцилација у паду крвне слике и имунитета. Из дана у дан све теже подноси сам процес хемодијализе јер је већ у стадијуму кад њен организам престаје да реагује на дате терапије.

Снежана нема живог донора те је принуђена да шансу потражи међу компатибилним донорима у иностранству. Снежана је самохрана мајка са две ћерке, особа која је увек са осмехом на лицу помагала свима, а сада је њој потребна наша помоћ.

Средства су јој потребна за трансплантацију бубрега, специјалистичке прегледе, лабораторијске анализе, лекове и путне трошкове.

За Снежанин осмех и нови живот! Пошаљите поруку 1447 на 3030.

Подели: