ФК „Минералац“ домаћин Конференције клубова млађих категорија Фудбалског савеза Региона источне Србије

У ресторану „Кичер“ у Врањској Бањи одржана је Конференција клубова млађих категорија Фудбалског савеза Региона источне Србије. Домаћин је био ФК „Минералац“ из Врањске Бање. Конференцију је водио директор лига млађих категорија Фудбалског савеза Региона источне Србије (ФСРИС) Витомир Мирковић. Учествовали су и комесар за делегирање судија млађим категоријама ФСРИС Саша Стефановић, председник ФК „Минералац“ из Врањске Бање Бобан Стевановић и Александар Антић председник Школе фудбала „Фантић јуниор“ из Врањске Бање.  Присусвовали су и представници других клубова из Региона источне Србије.

На дневном реду нашло се шест тачака: Отварање Конференције и уводне напомене, информације о јесењем делу првенства 2022/2023. године, информација о календару такмичења за пролећни део првенства 2022/2023. године, трошковник такмичења, информација о стручно – педагошком раду и текућа питања.

Регион источне Србије обухвата клубове од самог југа па до Кладова. Припадају му 54 клуба која се са 124 екипе боре за најбоље резултате.

Подели: