ГрО Српске напредне стране Врање Народној странци: Уздржите се „противљења, лажних осуда и неприхватања“

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност Савета за информисање ГрО Српске напредне странке у Врању у коме се каже:

-Ђорђе Ристић, председник Градског одбора Народне странке у Врању, преносећи наводни став странке коју заступа, последњим Саопштењем ставља Градски одбор који представља и странку којој припада у улогу тобожњег заштитника и бранитеља Косова и Метохије и националних интереса Србије.

Чак и за странку на чијем се челу налази прокламовани издајник Србије и доказани лобиста шиптарских сепаратиста, овакав вид изјашњавања је више него лицемеран.

Градски одбор Српске напредне странке у Врању подсећа српску јавност да је управо Вук Јеремић са места министра спољних послова 2008. године кумовао предлогу да се резолуцијом тражи од Међународног суда правде мишљење о проглашењу независности лажне државе Косово. Оно што је Вук Јеремић онда називао ,,победом не само Србије, већ и међународног права”, окончало се његовом заслугом мишљењем Међународног суда правде да Косовска декларација о независности НИЈЕ у супротности са међународним правом.

Не треба нам више од поменутог да увидимо да је управо данашњи председник Народне странке Вук Јеремић, дао историјски ветар у леђа проглашењу лажне државе Косово. Лажни патриотизам Вука Јеремића, коштао је Србију признања лажне државе Косово од стране 91 државе до краја његовог мандата шефа дипломатије.

Исти тај Вук Јеремић се прославио и телефонским разговором са Миланом Роћеном, испуњен осећајем бахатости и свемоћи, у коме се Вук Јеремић смеје као махнит одобравањем констатације некадашњег амбасадора Србије и Црне Горе у Москви када се чула псовка везано за Србију и Црну Гору. Заиста несвакидашњи чин за некога ко се прозива патриотом – каже се између осталог у саопштењу Савета за информисање ГрО Српске напредне странке у Врању.

-ГрО Српске напредне странке у Врању апелује да се због поменутих ,,заслуга” Вука Јеремића и свог бремена које је оставио у наслеђе Србији, ГрО Народне странке у Врању, уздржи ,,противљења, лажних осуда и неприхватања” јер пред грађанима Србије нема оправдања за доказане издајнике и сепаратистичке колабораторе.

Држите се ви господо томпуза, јер држава је много озбиљна ствар – каже се у саопштењу за јавност Савета за информисање ГрО Српске напредне странке у Врању.

Подели: