Опремите дом у СИМПУ јер попусти трају до 31. марта

Не пропустите сјајну прилику да овог пролећа уз „Симпо“ намештај ваш дом заблиста новим сјајем. Обрадоваће вас вест да су у свим „Симпо“ салонима због великог интересовања купаца попусти продужени до краја марта, тако да вас очекује 20% готовинског попуста на сав намештај и душеке

Модернизујте вашу дневну собу лепом угаоном гарнитуром или моделом у саставу тросед, двосед и фотеља. Сами креирајте комбинацију која вам одговара и бирајте материјале који ће се лепо уклопити у ваш простор. Неки од модела имају и механизме за спавање, те увек можете рачунати на додатни лежај. Намештај можете допунити клуб столовима, комодама, фотељама и табуреима. У сличном или потпуно другачијем стилу у односу на дневну собу опремите и трпезарију. Модерни и класични трпезаријски столови, различитих форми и материјала, лепо ће се уклопити уз удобне столице из њиховог асортимана.

Фото: Симпо

Понуда је заиста разноврсна, намењена комплетном опремању дома, на начин који ви одаберете. Уколико желите да ваш простор буде оригиналан, можете комбиновати различите комаде намештаја за опремање спаваћих, дечијих соба и предсобља. Ако ипак не желите да бринете о усклађивању елемената можете се определити за комплетне саставе који омогућавају функционално искоришћавање простора и склад у естетици. Уз „Симпо“ намештај ваш дом биће у исто време удобан, модеран, практичан и функционалан.

Фото: Симпо

 

ОСТАЛЕ ПОГОДНОСТИ

Сваки купац може постати и члан лојалти клуба и користити додатне попусте. Више информација о томе сазнајте ОВДЕ.

Kупци имају и могућност одложеног плаћања на 12 месеци без камате, путем чекова и синдикалних кредита. По основу уговора о сарадњи и картица погодности припадници Министарства одбране, Војске Србије, МУП-а као и власници картице „Наш херој“ такође могу куповати намештај и душеке са одложеним плаћањем и остварити право на дефинисане попусте. Информацију о томе потражите ОВДЕ.

Сва роба купљена у „Симпу“ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ

Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Kонтакт телефон: 017/432-567.
KЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Kонтакт телефон: 017/416-556.

Бујановац:
Трг Kарађорђа Петровића бб. Kонтакт телефон: 017/851-048.

Радно време „Симпо“ салона је од 9 до 20 часова сваког радног дана, суботом од 9 до 18 часова.

Подели: