Неограничен рок за пријављивање у регистар еАграр

Крајњи рок за пријаву у систем еАграр не постоји тако да су пољопривредни произвођачи у могућности да пријаву и обнову статуса газдинства одраде све до тренутка подношења захтева за жељену субвенцију.

Како би произвођачи много лакше, уз само неколико клика, стигли до субвенција, Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде увело је почетком године  електронски систем е-Аграр. Крајњи рок за пријаву у систему не постоји тако да су пољопривредници у могућности да пријаву и обнову статуса газдинства одраде све до тренутка подношења захтева за жељену субвенцију.

Пољопривредна стручна служба  у Врању је у потпуности ангажована како би пружила стручну помоћ свим пољопривредницима – рекао је Небојша Младеновић директор ПССС Врање.

Како би остварили право на подстицаје и могли да конкуришу за исте из ПССС Врање апелују на пољопривреднике да региструју своја пољопривредна газдинства. Први јавни позив који ће бити расписан 3. априла је онај за субвенције по хектару и биће отворен чак 45 дана, до 15. маја, како би сви пољопривредни произвођачи имали довољно времена за сређивање стања у регистрима и обнове статуса газдинства.

Подели: