Желите да будете инжењер у области заштите животне средине ? АТВСС Одсек Врање је прави избор за вас

Академија техничко – васпитачких струковних студија, Одсек у Врању, будућим студентима нуди избор између чак седам смерова основних струковних студија и два смера дуалног образовања. Сви они који су заинтересовани да буду добри инжењери у области заштите животне средине или инжењери у области производње здраве хране која је повезана са овом облашћу могу уписати студијски програм заштита животне средине.

Кроз студијски програм заштита животне средине сви студенти стичу знања, као и способност и вештине потребне за примену истих не само у области заштите, већ и на плану управљања и унапређења животне средине. Поред теорије, студенти се усавршавају и кроз интерактивне радионице где кроз тимски рад представљају сегменте наставних тема. Ми смо разговарали са њима и ево због чега су се они одлучили за овај студијски програм?

Студенти уче како да уче и то је једна од важних предности Академије, нагласила је професорка Ивана Круљ.

Одакле потреба за овим занимањем и зашто је овај смер популаран и атрактиван последњих година, открила нам је професорка Љиљана Ђорђевић.

Сви они који желе да постану део ове високообразовне установе и да иду у корак са савременим токовима друштва потребно је само да положе пријемни испит.

Студијски програм заштита животне средине уписује 20 бруцоша, од тога 10 на буџету и 10 на самофинансирању.

Подели: