ТВ Врањска плус слави свој 7. рођендан

Врањска плус ТВ данас слави свој 7. рођендан. У етар смо кренули амбициозно са жељом да гледаоцима понудимо информативни, културни и забавни програм без призвука сензационализма. Тачно, правовремено и објективно информисање принципи су којима се руководимо у раду.

Наш програм можете пратити путем кабловских оператера, IPTV и Kоперникуса, али и земаљским путем преко SET ТОP BOX. Активни смо и застуљени и на интернету. Наш youtoube канал Врањска Плус као и сајт www.vranjskaplustv.rs свакодневно су посећени у великом броју а наше вести делимо и на друштвеној мрежи Facebook и апликацији Инстаграм. На конкурсу смо добили и дозволу за земаљско емитовање регионалног програма у зони предајника Бесна Кобила.

Након седам година непрекидног рада наше медијске куће желимо да поручимо свима који нас пратите да смо захвални и срећни што смо успели да постанемо део ваших домова и времена. Хвала и нашим пословним партнерима и пријатељима телевизије “Врањска плус“. У будућем периоду трудићемо се да радимо још боље. Jасан програмски идентитет, то је наш пут. У центру пажње ће увек остати грађанин.

Хвала вам на поверењу! Ми смо ту због вас!

ВАША ВРАЊСKА ПЛУС ТВ!

Подели: