Стефанова јутра безбрижнија – Адријана отпутовала у Грчку

Да је град под Пржаром ризница добрих и племенитих људи који су увек спремни да помогну и боре се за своје суграђане још једном се показало на делу. Уз помоћ људи добре воље који су учествовали у прикупљању новца за Адријану Симеонову која се бори са малигнитетом она је успела да своје лечење настави у Атини. Ова млада и храбра жена тренутно прима први циклус зрачних терапија и добро се осећа.

Борба кроз коју су прошли, како би прикупили новац, била ја тешка. Стефан се ових дана присећа са кнедлом у грлу, али истиче да је најважније да су успели.

Поносан сам на чињеницу да сам из Врања и велику захвалност дугујем свим људима који су били део ове акције, нагласио је овај млади човек који је наставио буде део хуманитарних акција и учествује у прикупљању новца за све наше суграђанке које се боре са тешким болестима.

Ова борба доказ је да су Врањанци људи са великим срцем и још већом душом, а из нашег града у свет је још једном отишла најлепша слика – слика заједништва и топлине, са поруком да уједињени можемо све.

 

 

Подели: