OxyHousа пружа подршку Надици Стошић из Врања у борби против тешке болести

OxyHouse  Хипербарични центар – центар је за негу и регенерацију организма, како код спортиста, тако и код свих који воде рачуна о свом изгледу и психофизичком стању. Располаже са најсавременијим хипербаричним коморама, најновије генерације, које се користе за побољшање стања организма.  OxyHouse  је изашао у сусрет и Надици Стошић из Врања која болује од мултипле склерозе и позвали је да дође и користи њихове услуге.

Надица Стошић из Врања, прве тегобе осетила је 2015. године у виду вртоглавице, трњења у оба стопала, потколеницама, као и у десној руци и малаксалост.У контакту са лекарима Клинике у Москви која има дугогодишње искуство у лечењу ове тешке болести Надица  је дошла до сазнања да је могуће заустављање прогресије болести применом терапије која се примењује у овој Клиници, за шта су јој потребна значајна финансијска средства

Хипербаричне коморе OxyHouse се разликује од великих медицинских комора у болницама, јер притисак на коме раде је за неколико процената мањи, тако да нема контраиндикација. Такође, коморе су доступне свима, било да желе да побољшају стање организма након одређене болести или да негују своје тело.

 

 

Подели: