На хуманитарној представи “Шестошколци за наше три“ прикупљено око 85 хиљада динара

Хуманитарна представа под називом “Шестошколци за наше три“ изведена је синоћ у препуној сали позоришта “Бора Станковић“ у Врању. Срца присутних родитеља, запослених, учесника али и ученика  била су испуњена срећом, јер је и ова мисија успешно обављена.

Изведена представа била је део обележавања 37 година успешног рада и постојања Основне школе „Бранко Радичевић“. Након представе уследиле су само речи хвале па се из тог разлога дошло на идеју да се представа поново изведе. Овога пута је била хуманитарног карактера, карта се могла  купити по цени од 300 динара и по речима Ирене Миловановић, директорке школе у веома кратком року распродате су све карте, чак се тражила и карта више. О самој организацији за нашу медијску кућу говорила је професорка српског језика Јелена Милошевић Јованчев.

Још једна мисија је успешно обављена истакла је Снежана Станковић Трајковић, такође професорка српског језика и са нама поделила утиске након синоћњег извођења хуманитарне представе “Шестошколци за наше три“

Своје задовољство није крила ни Уна Томић, ученица седмог разреда која је поносна на своје другаре.

Прикупљен новчани износ од око 85 хиљада динара биће уплаћен на рачун Снежане, Надице и Адриане.

Подели: