Софија иде на лечење – сакупљен потребан новац

Родитељи мале Софије из Врања објавили су на Фејсбуку да је прикупљен потребан новац како би се отпочело лечење матичним ћелијама.

-Не знамо како да искажемо захвалност свима вама који сте нам помогли и омогућили да наша Софија добије шансу за боље сутра!

Много, много вам ХВАЛА.

Највећу захвалност дугујемо нашим Врањанцима који су несебично стали уз нас и помогли нам да нашем детету отворимо врата за неку нову шансу.  Велику захвалност дугујемо и дивном Николи Роквићу, човеку који је, поред одржаног концерта за „наше три“, без хонорара, донирао суму новца, (нама родитељима, 4.000 евра) која је Софији недостајала да 24. 4. оде на своју прву терапију матичним ћелијама!

Срдачно се захваљујемо и свим добрим људима за све смс поруке, донације, постављене кутије, људима који су пребацили новац са својих рачуна на Софијин, свим удружењима, фирмама, бајкерима, хуманитарним организацијама,цркви, школама, вртићима…. Хвала вам!!!

Настављамо даље! Борба тек почиње и биће дуга и тешка, али, уз армију људи као што сте сви ви, победићемо! Први корак у лечењу створиће неке могућности које ће наша Софија добити како бисмо остварили оно најбоље за њу.

Још једном, од срца хвала свима!!! Живи, здрави и добри нам били! – поручили су и апеловали да се помогне и женама из Врања које се боре са различитим болестима.

-На крају бисмо замолили све да, поред борбе за Софијино излечење, заједно наставимо и борбу за нашу Адријану, Снежану, Надицу и Сунчицу, јер, како каже Велики Никола Роквић: „ЈЕДНОМ ЖИВИШ, ПА БАРЕМ ЖИВИ НАЈБОЉИ!“ – објављено је на Фејсбук странци „Буди Хуман – за Софију“

За Снежану: 1447 на 3030

За Надицу: 1436 на 3030

За Адријану: 1448 на 3030

За Сунчицу: 1464 на 3030

И За Софи:   1463 на 3030

Извор: Фесјбук страница „Буди Хуман – за Софију“

Подели: