Миленковић: Град Врање биће препознатљив на тениској мапи Србије

На тениским теренима ЈУ „Спортски објекти“, у организацији тениског клуба ДСМ, у току је регионално такмичење у тенису за дечаке и девојчице до 14 година и ово је први турнир оваквог типа у Врању. Организацију такмичења подржао је и наш прослављени тенисер Илија Бозољац. „Захваљујем се градоначелнику на указаној части да отворим овај турнир. Поздрављам све и у име Спортског центра „Новак“ и желим мојим будућим колегама, младим спортистима, срећу у даљем развоју и каријери“, рекао је Бозољац. Директорка за тенис Спортских игара младих Вишња Поповић је рекла да је први пут у Врању, да цео комплекс јако добро изгледа, као и да је задовољна због великог броја пријављених такмичара. Градоначелник Врања др Слободан Миленковић рекао је да су, захваљујући ентузијазму и енергији директора ДСМ академије, подршци организације „Spirit of America“ и руководству града, некадашњи запуштени тениски терени добили, после реконструкције, потпуно нови изглед.

-Сада најмлађи могу да се баве тенисом у најбољим могућим услoвима. Коначан циљ је да даље унапређујемо тенис у нашем граду, да и даље улажемо у спортску инфраструктуру и да Град Врање буде препознатљив на тениској мапи Србије“, истакао је градоначелник Миленковић. Присутнима су се обратили и директор клуба Ђорђе Мерџијевић и регионални програм менаџер „Spirit of America“, Грант Пилер.

Сва надметања организују се у оквиру „Millennium team“ турнира у тенису“, уз подршку „Дунав осигурања“ и Спортских игара младих.

Подели: