Овог пролећа опремите дом у СИМПУ

Уколико опремате дом и желите намештај чије су главне предности врхунски дизајн, удобност, практичност и функционалност, и који је направљен од квалитетних материјала, предлажемо вам да посетите СИМПО салоне у Врању и Бујановцу. У њима вас овог маја очекује изузетна понуда намештаја са бројним попустима до краја месеца. Готовински попусти од -3% до -15% зависе од врсте производа и материјала који одаберете. О томе се детаљније можете информисати у салону, као и на сајту www.simpo.rs. Производе са лагера на посебном попусту од -20% можете погледати ОВДЕ.

Фото: СИМПО

Приликом избора намештаја који је најбољи за ваш дом као и пословни простор, имате бројне могућности. Наш предлог је да посетите салоне и не само разгледате већ и пробате одређене комаде намештаја, да осетите њихову текстуру и удобност, да реално замислите како би све изгледало у вашем простору. Уколико вам се допада више стилова, боја и дезена, будите слободни да их комбинујете креирајући јединствен простор у складу са вашим потребама и жељама.

Фото: СИМПО

У СИМПУ ћете наћи намештај за комплетно опремање дома, од дневних боравака, трпезарија, дечјих и спаваћих соба до осталог комадног намештаја. Разноврсност по питању дизајна, димензија, материјала и боја омогућиће вам да уредите дом по вашој мери.

Фото: СИМПО

ЛОЈАЛТИ ПОПУСТИ

СИМПО својим купцима нуди разне повољности приликом куповине. Уз картице лојалности, које се издају искључиво физичким лицима, купци могу остварити право и на додатне попусте.

Куповином у вредности:
– од најмање 120.001 до 300.000 динара на основу једне или више куповина (кумулативно), са лојалти картицом купци остварују додатни попуст од 2% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима.
– од 300.001 до 600.000 динара на основу једне или више куповина (кумулативно), са лојалти картицом купци остварују додатни попуст од 3% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима,
– преко 600.000 динара, на основу једне или више куповина (кумулативно), са лојалти картицом купци остварују додатни попуст од 5% на каси, на износ последњег рачуна са свим одобреним попустима.
Попуст по основу Лојалти картице примењује се за све видове плаћања, уз примену кумулативног система куповина за последње 3 године.

ПОПУСТ ЗА ПЕНЗИОНЕРЕ

Од недавно СИМПО је припремио и специјалну погодност за пензионере, у виду 5% додатног попуста на цео асортиман. Додатни попуст се обрачунава на каси и важи само за готовинско плаћање, уз приложену личну карту и последњи пензиони чек.
Остале информације о одложеном плаћању чековима грађана, синдикалним и потрошачким кредитима, картицама погодности МУП-а Србије и “Наш херој”, више информација можете потражити ОВДЕ.

ПРЕВОЗ И МОНТАЖА ПРОИЗВОДА

Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 км од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ
Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Контакт телефон: 017/432-567.
КЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Контакт телефон: 017/416-556.
Бујановац:
Трг Карађорђа Петровића бб. Контакт телефон: 017/851-048.
Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 часова сваког радног дана, суботом од 9 до 18 часова.

Подели: