Саопштење за јавност Савета за информисање ГрО СНС Врање

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност Савета за информисање ГрО Срспске напредне странке у Врању које преносимо у целости.

-Српска напредна странка се од свог оснивања може похвалити континуираним растом, развојем и умножавањем чланства из редова свих социјалних структура грађана Србије којима је заједничко да својој земљи и народу желе мир, јединство и напредак уз неговање традиције и  националног поноса!

Сходно томе, Градски одбор Српске напредне странке Врање демантује наводе плаћеничког медија Инфо – Врањске којима у објави под насловом „ЦЕНТРАЛА ПОВЕЋАЋАЛА КВОТУ: Из Врања 3000 напредњака одлази на КОНТРАМИТИНГ“, народни скуп на платоу Народне скупштине заказан за 26. мај назива „КОНТРАМИТИНГОМ“, јер се слободарска и напредна Србија тог дана не окупља пред Народном скупштином из политичких и себичних мотива, какви су присутни на недавном протесту „Србија против насиља“, остатака опозиције који је био ништа више до јавног позива на ликвидацију председника Србије Александра Вучића, већ да би својом масовношћу показала да смо, након трагичних догађаја који су читаву земљу завили у црно, нација спремна да учини све да се оно најгоре никада не понови и јавно осуди виновнике злочина какве модерна Србија, какву смо створили, не памти!

Можда ће онда, пред лицем хиљада нас испред Народне скупштине, будући монструми и убице схватити да нико у Србији није беспомоћан и без заштите народа и државе – каже се у саопштењу Савета за информисање ГрО СНС Врање.

Подели: