Милош Вучевић изабран за председника СНС-а

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић изјавио је, након ванредне Скупштине Српске напредне странке на којој је изабран на ту функцију, са које се повукао председник Александар Вучић, да се политика Српске напредне странке неће мењати и да ће и даље бити мотор развоја Србије.

Председник Вучевић захвалио је досадашњем председнику Српске напредне странке Александру Вучићу на свему, како је рекао, на 11 година сјајног вођења странке и борбе пре свега за Србију и Српску напредну странку као мотора развоја Србије.

-Код нас ово није никакав дисконтинуитет, већ је јединствена прича, отварамо ново поглавље у нашој књизи. Наша политика се неће мењати, остајемо странка мотор развоја наше отаџбине, али и странка која негује и чува традиционалне вредности српског народа, свих грађана Србије, која ће се политички залагати за очување Косова и Метохије у саставу Србије, која ће водити рачуна о интересима српске заједнице где год да живе, пре свега на простору бивше Југославије, и странка која ће бити најпоузданији партнер председнику Републике Србије Александру Вучићу –  рекао је председник Вучевић.

Председник Вучевић додао је да је Српска напредна странка подржала предлог председника Вучића да Српска напредна странка узме учешће у формирању Покрета за народ и државу односно Народног покрета.

-Много конкретније ћете моћи већ крајем јуна да видите по том питању – додао је председник Вучевић.

Извор: СНС

 

Подели: