АТВСС:  Дан Академије и додела диплома дипломираним студентима – Одредница испред имена учиниће вас поносним!

На Академији  техничко васпитачких струковних студија Одсек у Врању свечано је обележен Дан Академије и додељене су  дипломе свршеним студентима.

Додела диплома студентима који су завршили своје школовање не би имала префикс свечаности да није оног значаја које школовање нових генерација има за све нас, нашу земљу, град, професоре.

У име руководства града и своје лично име дипломирање је честитао помоћник  градоначелника Врања Милан Илић.

-Локална самоуправа ће као и до сада увек бити ту да пружи подршку управи школе и стручном професорском кадру у реализацији свих пројеката и зацртаних циљева. Са седам седам студијских програма на основним и по два на специјалистичким и мастер студијама, Одсек у Врању је један од водећих високообразовних установа у граду. Да је тако потврђује велико интересовање врањских средњошколаца, и не само њих, за студирање на Академији техничко васпитачких струковних студија Одсек Врање. Такође, потврда квалитета студирања и стицања знања неопходног за стручан и квалитетан рад је чињеница да се у овој школи већ известан временски период ради по дуалном моделу образовања, на коме се  у последње време посебно инсистира – рекао је Илић.

Запослени у овој високо образовној установи  су последњих година постигли бројне резултате како на пољу организације рада и живота школе, тако и на осавремењивању наставе и ширењу мреже подршке, размене знања, идеја и искустава.

Поносно настављамо традицију квалитета која се негује у нашем Одсеку. Нова знања довела су нас до једне мале али значајне победе, поручили су најбољи свршени студенти

Свечано обележавање Дана Академије и доделу  диплома свршеним студентима студентима уприличио је и хор Музичке школе „Стеван Мокрањац“.

Од посебног значаја за Академију је и сарадња са привредницима, предузећима и фирмама и установама од посебног значаја у домену реализације стручне праксе. Свечаној академији, одржаној у амфитеатру школе, присуствовали су поред представника Града и Војске, представници предузећа, чланови Савета Школе и директори средњих школа.

 

 

Подели: