ГрО СНС Врање: О Србији и њеним грађанима бринуће легитимно изабрана власт на челу са Александром Вучићем

У нашу редакцију стигло је саопштење за јавност Савета за информисање, ГрО СНС Врање које преносимо у целости.

-Морална и патриотска начела политике Српске напредне странке обавезују нас да се као Градски одбор огласимо након што је локални портал Инфо-Врањске и званично постао гласило Шиптарских терориста који хапсе Србе на северу Косова и Метохије.

Стављајући се у улогу портпарола председнице непостојеће државе Косово која говори о кршењу људских права Албанаца који живе на југу Србије, постали су саучесник терористичке организације која, осим што је отела део српске територије пре више од двадесет година и назвала је државом, наводно се бринући о кршењу људских права, јавно износи сепаратистичке намере према још једном делу српских територија.

Да ли је то локални портал пронашао још исплативији извор домаће издаје?

Свакако се могу похвалити да су данас читани и на простору лажне државе Косово, али се она никада неће бринути о грађанима Србије које год они били националности. Аљбина Куртија могу у недостатку правих новинара и поставити на место уредника свог портала, али ће о Србији и њеним грађанима бринути легитимно изабрана власт на челу са Александром Вучићем – стоји у саопштењу Савета за информисање, ГрО СНС Врање.

 

 

 

 

 

Подели: