10 ДАНА СЈАЈНИХ ПОПУСТА У СИМПУ

Пред крај јуна из СИМПА долази талас фантастичних летњих снижења. Искористите одличну прилику да у наредних десет дана, од 23.06. до 2.07.2023. године купите намештај уз сјајне готовинске попусте од 10% до 20%.

Прави је тренутак да приуштите намештај који је одавно на вашој листи жеља. Без обзира где проводите ово лето, мислите и на свој дом и уредите га како сте одувек сањали, јер након путовања прави одмор је увек код куће, уз удобан и квалитетан намештај на коме ћете се савршено релаксирати.

Фото: Симпо – Софиа

ПОПУСТИ НА НАМЕШТАЈ И ДУШЕKЕ ОД 10% ДО 20%

За гарнитуре, фотеље, табурее, столице, клик-клак лежајеве, кауче и тапациране кревете у штофовима из стандард колекције очекује вас готовински попуст од 20%. Уколико се одлучите за поруџбину производа у осталим штофовима можете остварити попуст од 10%.
Љубитеље намештаја у кожи очекује попуст 20%.

Неке од најпродаванијих саставних гарнитура у штофу, са лагера, можете купити на посебном попусту од 25%. Реч је о моделима „Париска ноћ“, „Mexico“, „Metropoliten“ и „De Marco“, које ће вас одушевити својом удобношћу.

Уколико сте направили савршену комбинацују тапацираних производа, допуните је комадима плочастог намештаја са лагера и остварите 20% попуста. Из богате понуде изаберите комоду, клуб или трпезаријски сто, витрину, ормар, огледало, ципеларник, чивилук и свој дом уредите на функционалан и модеран начин.
Ако вам је потребан нови душек, сада га можете купити са попустом -20%.

Фото: Симпо – Давид

Фото: Симпо – Келн

Kомплетну понуду СИМПО намештаја можете погледати ОВДЕ.

Уз СИМПО лојалти програме и различите картице погодности можете остварити и додатне попусте. Пензионерима се приликом куповине на каси одобрава додатни готовински попуст од 5%. Више информација о свим условима куповине потражите ОВДЕ.
Пожурите по свој нови СИМПО намештај јер је понуда временски ограничена и траје до 2. јула 2023. године.

ПРЕВОЗ И МОНТАЖА ПРОИЗВОДА

Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредност преко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 километара од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ
Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Kонтакт телефон: 017/432-567.
KЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Kонтакт телефон: 017/416-556.

Бујановац:
Трг Kарађорђа Петровића бб. Kонтакт телефон: 017/851-048.
Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 часова сваког радног дана, суботом од 9 до 18 часова.

Подели: