Вучевић поручио окупљеним грађанима у Врању: Немој да се бојите оних који нам прете. Ви сте срце и снага странке

Председник СНС Милош Вучевић стигао је на састанак Окружног одбора СНС Пчињског округа у пратњи Дарка Глишића, председника ИО СНС и Драгана Стевановића потпредседника ИО СНС-а.

На састанак су стигли и представници свих одбора у Пчињском округу, међу којима и председник ГрО СНС Врање Славиша Булатовић и потпредседник ГрО СНС Врање Слободан Миленковић који су га срдачно дочекали.

Како смо раније јавили велики број грађана, присталица и симпатизера Српске напредне странке у Врању окупио се како би дочекао новог председника ове највеће политичке опције у Србији Милоша Вучевића.

Пре званичног састанка,Вучевић се најпре обратио окупљеним грађанима и захвалио се свима из Пчињског округа на свему што су урадили за Српску напредну странку. Такође им се захвалио што су дошли на велики народни скуп 26. маја у Београду и на свему што сваког дана чине за странку а посебну захвалност упутио је председницима Месних одбора због свог ангажовања на терену.

-Најтеже је радити тај теренски рад, и зато сте и ви срце и снага странке. Хоћу да вас замолим да се не предајете, да се не бојите оних који нам прете сваки дан. Неће они ништа урадити јер народ није уз њих јер су злоупотребили највећу несрећу која нам се десила последњих година – рекао је између осталог Вучевић и поручио да је њихов задатак, из Српске напредне странке, да још више раде.

Опширније о овом догађају данас у нашим иформативним емисијама.

Подели: