Вучевић: Разговор са људима је снага Српске напредне странке

Председник Српске напредне странке Милош Вучевић први пут је од како је на челу ове највеће политичке опције у Србији одржао у Врању састанак са Окружним одбором СНС Пчињског округу. Овом састанку на коме је било речи, између осталог, и о активностима странке присуствовали су председници свих Градских и Општинских одбора из Пчињског округа који су га дочекали великим аплаузом.

Најпре се присутнима обратио Дарко Глишић председник ИО СНС који се захвалио свим члановима и симпатизерима странке на великој подршци током свих протеклих година и успешних кампања.

-Ја сам покушао да препишем то што је Александар Вучић радио. Увек је кретао из Врања и Пчиње па са и ја то урадио и кренуо у обилазак странке. Ово није предизборни скуп. Ово је састанак са вама, разговор са људима који су срце странке, људима који носе странку, који су мотор странке без којих странка не постоји. И моја и наша жеља је да управо кренем из Врања, Пчињског округа – рекао је Вучевић и захвалио се свима на свему што су урадили за Српску наредну странку.

 

Подели: