Седница града Врања: Донета одлука о завршном рачуну градског буџета за 2022. годину

Одборници Скупштине града Врања усвојили су Одлуку о завршном рачуну градског буџета за 2022. годину, према којој укупан износ средстава износи око 3,6 милијарди динара односно реализација буџета је 95 одсто од планираног. Градска каса је прошле године била у плусу у износу од близу 132 милиона динара. Усвојени су и извештаји о раду са финансијским извештајима јавних установа за прошлу годину. Извештаји Здравствене установе Апотека Врање и Јавне установе народни универузттет нису ушли у расправу из процедуралних разлога, па су одложени за наредно заседање. На данашњој седници разматрали и информације Полицијске управе за 2022. годинуа дошло је до измена у Градском већу, као и саставу и називу одборничких група.

На дневном реду се је нашла допуна одлуке о мрежи јавних предшколских установа на територији града која се односи на промену адресе.

Усвојена је и допуна одлуке о јавним паркиралиштима града Врања која подразумева да корисник паркиралишта има право на 50 одсто попуста на цену посебне паркинг карте ако исту плати у року од осам дана од дана њеног издавања.

На данашњој седници усвојене су ии информације Полицијске управе за 2022. годину

 

Подели: