Малим а великим херојима ФК “Престиж“ фондација Ана и Владе Дивац, даривала мајице и качкете

Протекла година обележена је бројним херојским делима која су добила свој глас и пажњу какву заслужују захваљујући конкурсу „Они су хероји“.

Kонкурс се спроводи већ трећу годину за редом, а са овогодишње 172 пријаве и више од 150.000 гласова из 38 градова, грађани Србије показали су да постоји велики број хероја и хероина у нашем друштву, и да су њихова дела препозната.  Мали хероји, иначе фудбалери  ФК “Престиж“,  Петар Николић, Вукашин Стојменовић, Владан Арсић, Михајло Ђорић и Лав Ђорић, учесници бројних хуманитарних акција веома су поносни на свог тренера Јову Ристића.

“Дошли смо да поздравимо још једног од овогодишњих хероја, Јову Ристића“ истакла је између осталог у свом обраћању Јелена Бојовић, директорка за комуникације фондације Ана и Владе Дивац.

Један од десет победника овогодишњег конкурса је и наш суграђанин Јова Ристић, бивши фудбалер Динама, који је уз девет хероина, изабран за Хероја 2022. године.

Мали а велики хероји су од фондације Ана и Владе Дивац, данас на поклон добили мајице и качкете а дружење је завршено честиткама, фотографисањем и поруком да овакве успехе ФК “Престиж“ остварује и у наредном периоду.

 

 

Подели: