ХИТНО ЗА СУНЧИЦУ – 1464 НА 3030!

Драги наши,

Сунчици је са плућа одстрањено све што је неочекивано пронађено магнетом. Након пар дана, јављено је да узорци, хвала Богу, нису малигног карактера. То значи да тај захват морамо да платимо, али и значи да Сунчица може да прими матичне ћелије и након краћег опоравка од операције, кренуће припреме за даље лечење због ког је првобитно отишла тамо.

Оно што је негативна страна приче, је да смо ми тренутно заглављени финансијски. Предрачун је стигао и наш изненадни захват кошта „само“ 12 800е. Ми на тај новац и на ове препреке нисмо рачунали кад смо сакупљали новац за терапију, пут, контроле и контроле након третмана. С тога вас овим путем све обавештавамо да нама лаички речено „гори под ногама“ јер не смемо да дођемо у ситуацију да се лечење не дај Боже прекине или да је врате назад у Србију због недовољно средстава. Ми смо у трци са временом и под притиском, Сунчица за сад остаје у болници, а ми вас све молимо, да пошаљете један смс, 20-30-50 динара ко колико може!

Знамо да су времена тешка, али ми не смемо да дођемо у ситуацију да опет сакупљамо исти новац. Сада кад је победа на дохват руке.

НАМА ЈЕ ХИТНО. ПРЕВИШЕ ХИТНО. 1464 НА 3030! ЗА СУНЧИЦУ!

Фото: званична фејсбук страница
“Буди хуман – за Сунчицу“

Подели: