Одржан Хуманитарно – меморијални турнир у знак сећања на Цоцкета

У част прерано преминулог Ивана Петковића Цоцкета, који нас је напустио 2010. године услед болести од карционома, дошли смо на идеју да организујемо  Хуманитарно – меморијални турнир  јер нам је било потребно да се присетимо  времена када смо сви заједно одрастали у Доситејевом  школском дворишту, играјући фудбал.

Било је то време када смо били безбрижни. То време свима нама недостаје  и ово је само покушај да се на трeунак вратимо баш у тај период и време које смо проводили са Иваном. Зато  данас евоцирамо осећај прелепог и правог пријатељства, јер је Иван увек  био ту за све нас, за мене пре свега, истакао је Бојан Митић, један од организатора Хуманитарно – меморијалног турнира .

Пети август је иначе датум Иванове смрти те су се организатори из тог разлога одлучили на иницијативу око организовања и реализације турнира.

Меморијални турнир је био хуманитарног карактера и окупио је велики број људи који су били у прилици да по мери срца дају свој скромни допринос у кутијама које су биле постављене на терену  и помогну око прикупљања новчаних средстава која недостају нашој суграђанки Снежани, која чека на трансплатацију бубрега.

Другови из Дрварске, Дубровачке, Топличке улице, средњих школа и факултета били су део ове приче и хвала им, хвала и  свим осталим људима који су нам помогли, велико хвала и нашем локалном уметнику Стефану Стојановићу Слешу  за мурал који је урадио у Иванову част, нагласио је Митић.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Подели: