Стонотениски камп на Власинском језеру окупио велики број учесника из земље и иностранства

Стонотениски камп на Власинском језеру одржава се ове године у периоду од 31. јула до 13. августа. Кроз камп ће проћи у две групе, које бораве по седам дана, преко 200 учесника. Данас је камп посетио градски већник за спорт и омладину Ненад Ђорђевић и председник СТК „Топ Спин“ Филип Филиповић.

Фото: Врањска плус

-Град Врање подржава СТК “Топ спин“, рад тренера и деце као и едукацију, јер су они иницијатори ове здраве приче. У почетку су ту била деца из Врања, Сурдулице и Босилеграда а сада су присутна и деца из девет земаља. Ово је прича која траје у континуитету, када је у питању камп. Деца су раздрагана и позитивна и не може да Вам срце не буде пуно а целокупна организација је једном речју перфектна – нагласио је Ненад Ђорђевић, градски већник за омладину и спорт града Врања.

-Следеће године очекујемо већи одзив и око 400 деце која ће бити учесници кампа – додао је већник.

Камп је настао са идејом подизања квалитета стоног тениса у Пчињском округу, али је убрзо превазишао окружни ниво, те су учесници млади стонотенисери из свих крајева земље и иностранства. Стонотениски камп организовао је СТК „Топ Спин“ из Врања.

Власинско језеро, које важи за ваздушну бању, обилује вегетацијом и лековитим биљкама право је место за одржавање овог кампа.

Подели: