Искористите августовске попусте у Симпу!

Нов намештај учиниће да ваш дом плени лепотом и удобношћу. Ако куповину стално одлажете јер сматрате да ваш буџет није довољан да остварите своје снове, не брините. Овог августа, изаберите СИМПО намештај, јер вас очекују сјајна летња снижења и приступачне цене захваљујући изузетним попустима.
Да би купцима пружили јединствено искуство СИМПО намештај је дизајниран у складу са најновијим трендовима, направљен од квалитетних материјала и са разним функционалностима код сваког појединачног комада намештаја. Више од шест деценија то га чини препознатљивим на тржишту.

ГОТОВИНСKИ ПОПУСТИ

При одабиру намештаја у СИМПО салонима будите креативни и слободно се поиграјте са различитим стиловима, материјалима и бојама. Резултат ће бити фантастичан, а уштеда значајна. Тапацирани производи – гарнитуре, фотеље, табуреи, столице, кревети и лежајеви, у зависности од изабраног материјала су на попусту су од -10% до -20%. Плочасти намештај са лагера, душеци и производи из допунског асортимана су на попусту од -20%. Реч је о готовинским попустима који важе до 31. августа 2023. године и односе се на плаћање готовином, вирманом и платним картицама.

У августу не пропустите прилику да избором неког од најтраженијих модела са лагера остварите попуст од -25%. У понуди су угаоне гарнитуре „Париска ноћ“ и „Меxico“, као и гарнитуре „De Marco“ и „Метрополитен“ у саставу тросед, двосед и фотеља. Наведени модели израђују се само у штофу.

ЛОЈАЛТИ ПРОГРАМ

У свим СИМПО салонима можете искористити јединствене погодности СИМПО лојалти програма. Сваки купац – физичко лице, може постати власник лојалти картице без обзира на вредност куповине. Право на попусте стиче се за куповине у вредности већој од 120.001 динара. Попусти из програма лојалности примењују се као додатни попусти на дефинисане попусте који у том тренутку важе у салонима. Kомплетну информацију о лојалти програму потражите ОВДЕ.

УСЛОВИ KУПОВИНЕ

У СИМПУ можете одабрати начин плаћања који вам највише одговара. Поред готовинског доступно је и одложено плаћања чековима грађана на 12 месеци без камате, по пуним малопродајним ценама. Власници картица погодности Министарства унутрашњих послова и „Наш херој“ у зависности од изабраног начина плаћања могу остварити и додатне попусте. Пензионерима следује готовински попуст од 5%, који се обрачунава на каси и одобрава уз приложену личну карту и последњи пензиони чек. Више информација о условима куповине погледајте ОВДЕ.

ПРЕВОЗ И МОНТАЖА

Сва роба купљена у СИМПУ чија је вредностпреко 25.000 динара превози се бесплатно до 30 километара од салона. Монтажа је бесплатна за сву робу без обзира на њену вредност.

САЛОНИ У ВРАЊУ И БУЈАНОВЦУ

Врање:
Тржни центар, Париске комуне 1. Kонтакт телефон: 017/432-567.
KЛУЗ, Стефана Првовенчаног 58. Kонтакт телефон: 017/416-556.

Бујановац:
Трг Kарађорђа Петровића бб. Kонтакт телефон: 017/851-048.

Радно време СИМПО салона је од 9 до 20 часова сваког радног дана, суботом од 9 до 18 часова.

Фото: Симпо

Фото: Симпо

Фото: Симпо

Подели: