Лајк за спорт, лајк за Предрага Богдановића из ФК „Минералац“ из Врањске Бање

Млад и талентовани фудбалер клуба “Минералац“ из Врањске Бање је  Предраг Богдановић који има 17 година. Похађа Техничку школу у Врању, игра на позицији штопера али је и капитен екипе у ФК “Минералац“.

Фудбалом је кренуо да се бави у седмој години, а узора каже нема. Од малих ногу је са друговима већи део свог времена проводио играјући фудбал.

Љубав према овом спорту препознао је његов друг који је и био иницијатор целе приче око уписа.

-Другар је дошао и рекао ми, идеш сутра да се упишеш у клуб да тренираш, ја сам пошао са њим и дан данас ето тренирам – прича Предраг и додаје да је његов тренер Драган Антанасијевић са којим као капитен има одличну сарадњу.

-Тренер Антанасијевић није превише захтеван, воли да се шали са нама али је захтеван у смислу редовних долазака на тренинге што нама веома значи – додаје Предраг.

Осим што игра на позицији штопера он је и капитен своје екипе. У разговору са њим сазнајемо да је јако одговоран, редовно је на тренинзима те је из тог разлога и оправдано понео титулу капитена.

За Предрага је у фудбалу најбитинија борба али и тимски рад на терену. У оквиру својих недељних активности тренинзи су најбитнији, тренира четири пута недељно, није на неком посебном режиму исхране али се труди да се храни што здравије.

Нема великог одрицања али друштво је то које свакако трпи јер се због обавеза у клубу и тренинга не окупљају толико често. Девојку тренутно нема а у школи је врло добар ученик. Поносан је на клуб, другове, понајвише на улазак у већу лигу.

Себе у свету фудбала у некој блиској будућности види у неком већем и јачем клубу, волео би да то буде ФК “Црвена Звезда“.

Пројекат „Лајк за спорт“ подржан је од стране Града Врања на Конкурсу за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2023. години.

 

Подели: