На Данима Преображења неко ко публици нуди мало другачији звук – Звезда Гранда, Исак Шабановић

Бројни су храмови посвећени Преображењу Господњем и у многим местима одржавају се вашари. Тако је и у Козјем Долу у Манастиру Преображења Господњег служена света литургија. Након тога уследио је сабор а сви смо могли да уживамо у традиционалним јелима и такмичењу у надвлачењу конопца. Наступ Културно уметничких друштава је увеличао овај дан а велики наклон заслужили су и мотористи.

Звезда ове вечери је популарни Исак Шабановић, који је у музичком такмичењу Звезде Гранда показао велики таленат и освојио друго место. Млад, талентован и неко ко публици нуди мало другачији звук брзо је освојио аудиторијум а управо сада наступа за све посетице традиционалне манифестације „Дани Преображења“ у Трговишту.

Исак Шабановић долази из Бијелог Поља, а пре такмичења у Звездама Гранда увелико са бавио музиком која је како каже, његов живот. Већ са 10 година основао је бенд са својим другарима, а познато је и да потиче из музичке породице. Учешћем у популарном такмичењу, постигао је невероватну популарност. Исак Шабановић иза себе има већ неколико песама које су веома запажене и слушане.

 

 

Подели: